Welke Trainingen biedt Masters in SketchUp aan?


Masters in SketchUp biedt het meest complete trainingstraject aan dat beschikbaar is op de markt! (en misschien wel in de wereld)

Dit van SketchUp training voor beginners tot een complete opleiding van A tot Z, hoe echt alles met SketchUp realiseren. Of je vandaag al dan niet al ervaring hebt met SketchUp maakt op zich niet veel uit.


Wij kunnen je helpen om meer met SketchUp te realiseren in minder tijd en daarbij ook heel veel aan efficiënte te winnen met wat je doet. 


Doe zoals ons al je 2D, 3D tekenwerk, renders en presentaties binnen 1 oplossing!

Kennismaking: Is 1 dag live training die tot doel heeft om gebruikers die nog geen ervaring hebben met SketchUp, de basiskennis en het gebruik van de tools aan te leren. Als vereiste om te kunnen deelnemen aan deze training moet men zich voorbereiden door enkele video tutorials te doorlopen.

Ontdek meer details over onze kennismakingstraining


De 2 Daagse basis training: Dit is een 2 daagse live training waarbij we vooral focussen op het praktisch gebruik van SketchUp. Tijdens deze 2 dagen is het de bedoeling om zoveel mogelijk te oefenen onder begeleiding. Voor men kan deelnemen aan deze 2 daagse moet men ofwel de kennismaking gevolgd hebben of anders dient men aan te tonen voldoende basiskennis te hebben. Daarom moet men eerst een online gedeelte doorlopen om nog meer inzicht te krijgen in het gebruik en de functies van de tools in SketchUp.

Ontdek meer details over onze basis training.

 

Layout training: Dit is een 2 daagse training waar we je de in en outs van Layout gaan laten ontdekken. Het doel is om een presentatie dossier van een project te realiseren, 3D en 2D zichten, plannen en snedes. en zo Layout onder de knie te krijgen. De training bestaat dus uit 3 delen.1 dag live training en hier gaat dan een dag online training aan vooraf. Het online gedeelte bestaat uit het bekijken van video tutorials. En een 2de online training waar we focussen op de workflow tussen SketchUp en Layout en het belang van het creëren van templates in SketchUp en Layout. Op die manier kan er veel tijd bespaard worden per project.

Ontdek meer details over onze LayOut  training.


Skalp training: Skalp is de missing link tussen SketchUp en Layout als je mooi gevulde snedes met patronen wil. Skalp automatiseert wat je standaard in Layout veel tijd zou kosten als je arceringen of patronen op je snedes wil.  Eens je Skalp hebt ingesteld en het verwerkt hebt in je templates, dan doet het veel werk automatisch voor je zonder dat je er iets van merkt!

De training bestaat uit online video tutorials. Verder is er ook een 30min online call voorzien om je te ondersteunen bij de implementatie van Skalp alsook om je vragen te beantwoorden.


Render training: Er bestaan meerdere render oplossingen voor SketchUp zoals bijvoorbeeld SU Podium, Enscape, Vray en Lumion. Afhankelijk van de door jou gekozen render oplossing, voorzien we video tutorials die je zullen helpen om met deze render tools te werken. Verder voorzien we ook een 2u durende online training call.

Wanneer je voor Vray als render oplossing zou kiezen, hebben nu een complete nieuwe online training. Ontdek de Vray training hier.


Sector specifieke training: Elke sector heeft zijn eigen specifieke werkwijzen, behoeften en uitdagingen. Deze trainingen duren 1 dag en zijn zeer specifiek gericht op de door jou gekozen sector. Er wordt hier zeer sterk gefocust op de beste workflows alsook hoe je bepaalde uitdagingen die je zal tegenkomen, best kan aanpakken. 


1 Dag Mastery + 1 Jaar Mastery Training: Tijdens de Mastery training die 1 dag duurt, zullen we 1 op 1 werken/trainen. Je zal ondertussen al wel enkele projecten gerealiseerd hebben en dan gaan we samen op zoek naar hoe je alles nog efficiënter kan aanpakken + hoe je jouw templates nog kan optimaliseren en welke plugins je zou kunnen gaan gebruiken. Dus het is een dag die volledig op jouw maat wordt gemaakt en waar jouw vragen en behoeften en noden aan bod zullen komen.

We zullen je dan ook een jaar lang begeleiden en opvolgen. Wanneer je met vragen zit, ga je die ook kunnen stellen. Eveneens hebben ze 12 x 30 minuten online training calls.

We kunnen natuurlijk veel vertellen.

Je kan het beter met je eigen ogen zien!

Ontdek hier het resultaat van 6 dagen Sector specifieke training!

Getuigenissen

Hilde De Rore De Interieurdokter
"... tijdswinst en efficiƫntie zijn zo belangrijk. En hoe nog professionelere voorkomen..."

Wij kunnen je helpen efficiënter te werken en meer te realiseren

Ja, ik wil meer weten!